Diverse projecten afgerond;
en nu... zomervakantie!

05.08.19

Recent diverse projecten afgerond: gedeeltelijk online (bijv. NJO Muziekzomer 2019), andere volgen spoedig, maar eerst... zomervakantie! Prettige vakantie allemaal!
#vacances #france


Update website:
visuals voor diverse Rotterdamse vo-scholen

28.03.19

Na het Rotterdam Designcollege heb ik ook voor enkele andere Rotterdamse voortgezet onderwijs scholen visuals en grafische interieurtoepassingen mogen ontwerpen: missie, visie en/of curriculum vertaald naar visuals in aula, gangen en/of lokalen.
#concept #ontwerp #visuals


Update website: nieuwe projecten online

18.12.18

Website update van enkele mooie projecten: ondermeer nieuwe identiteiten voor Interieurmakers Rotterdam en Rotterdam Designcollege. Binnenkort meer nieuw werk voor ondermeer enkele middelbare scholen...
#concept #ontwerp #actueel


Update website: nieuwe projecten online

06.06.18

Website update met ondermeer: de NJO Muziekzomer 2018 en promotie voor opera-productie Cosi fan tutte. Meer nieuw werk is onderweg...
#concept #ontwerp #actueel


Nieuw Duits avontuur

09.05.18

Na de twee eerdere identiteiten voor Duitse shoppingcentra wacht een nieuw avontuur: samen met user experience designer Thomas Schaper werken aan een 'visiedocument' met daarin een identiteitsconcept voor een shoppingcentrum in Wiesbaden.
#concept #ontwerp #duitsland


Mooie nieuwe projecten!

09.03.18

In ontwikkeling: enkele nieuwe, spannende projecten waaronder twee visuele identiteiten én het nieuwe festivalbeeld voor de NJO Muziekzomer 2018!
#concept #ontwerp #plezier


Rotterdam Designcollege

02.02.18

In ontwikkeling: visuals voor 17 lokalen van het Rotterdam Designcollege; een nieuwe vmbo in Rotterdam. De visuals leggen de relatie tussen theorie, praktijk en toekomst.
#rotterdamdesigncollege #vmbo #visuals


Promotie NJO Wintertournee 2018

12.01.18

De NJO Wintertournee 2018 bevat een mooi programma van Russische en Tjechische componisten. Symbolen uit deze landen vormen de basis van het promotiemateriaal.
#njowintertournee #janacek #prokofjev #dvorak


Ook op Instagram!

18.12.17

Inmiddels ook te volgen op Instagram:
www.instagram.com/joost.van.daalen/
#instagram #socialmedia


Nieuwe website!

02.10.17

De nieuwe website online! Met dank aan Nienke Landré (teksten) en Gerard van Hattum (techniek) Nog enkele puntjes fijnstellen en projecten aanvullen... Benieuwd naar jouw reactie!
#launch #responsive


Hooggeëerd publiek!

22.09.17

Één van de laatste keren dat partyschip Diane vol met publiek langs het studioraam vaart voor de locatievoorstelling 'Toen wij van Rotterdam vertrokken’ van ‘Maas theater en dans’.
#maas #publiek #diane #toenwijvanrotterdamvertrokken


Operaproductie Hänsel und Gretel

07.08.17

Afgelopen vrijdag was de premiere van de bijzondere (openlucht)uitvoering van de sprookjesopera 'Hänsel und Gretel' tijdens de NJO Muziekzomer 2017, vandaag staan de mooie recensies in de kranten én liggen de presentexemplaren van het programmaboekje op de mat...
#opera #njo #dnoa #promotie #njomuziekzomer


Website-update: NJO Muziekzomer 2017

07.08.17

De jaarlijks terugkerende festivalvormgeving voor de NJO Muziekzomer bestaat uit het ontwerp van zo’n vijftig promotionele publieksgerichte uitingen: van affiche tot programmagids, van online banners tot bierviltjes.
#identiteit #festivalvormgeving


Website-update: IMC Amsterdam

07.08.17

Nieuwe identiteit voor het Integraal Medisch Centrum (IMC) in Amsterdam is een kennis- en behandelcentrum voor complementaire diagnostiek en therapie, waaronder osteopathie en mesologie.
#identiteit #gezondheidszorg